loading...
افزایش رتبه الکسا رایگان تضمینی
ثبت نام مستر کارت رایگان

برای ثبت نام بر روی تصویر کلیک نمایید

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
پیامک زیبای فلسفی 0 124 hengame
اس ام اس خنده دار برای تجدید روحیه 0 108 hengame
اس ام اس مهربانی 0 108 hengame
اس ام اس سرکاری ماه رمضان 0 100 hengame
اس ام اس تبریک روز نیروی انتظامی 0 97 hengame
نحوه ورود به حالت Safe Mode در اندروید 0 106 ghazal
من او را دوست می دارم...(مرتضی درویشی) 0 99 ghazal
خیال نرگس مستت، ببست خوابم را (سلمان ساوجی) 0 112 ghazal
داستان طنز: از فرصت ها استفاده کنید! 0 96 ghazal
داستان عاشقانه همکلاسی 0 85 ghazal
اس ام اس خنده دار و سرکاری جدید 0 111 gelare
پیامک فلسفی جدید 0 83 gelare
اس ام اس خنده دار تبریک تولد 0 87 gelare
اس ام اس عاشقانه مخصوص روزای بارونی 0 102 gelare
اس ام اس عاشورای حسینی 0 94 gelare
عاشق شدن پادشاه بر کنیزک رنجور ( مولوی ) 0 93 yasamin
شعر شوق از فروغ فرخزاد 0 75 yasamin
داستان عشق و ثروت و موفقیت 0 85 yasamin
اس ام اس شهادت امام سجاد (ع) 0 85 yasamin
گفت‌وگویی پیرامون ازدواج (طنز) 0 90 yasamin
اس ام اس فلسفی و جملات قصار زیبا (8) 0 105 ziiba
اس ام اس روز عشق 0 76 ziiba
اس ام اس خنده دار و سرکاری تابستان 0 82 ziiba
اس ام اس ضد پسر 0 85 ziiba
اس ام اس ولادت امام موسی کاظم(ع) 0 83 ziiba
اس ام اس چهارشنبه سوری (2) 0 87 faranak
اس ام اس سرکاری ماه رمضان(2) 0 82 faranak
اس ام اس طنز و خنده دار (5) 0 97 faranak
اس ام اس فلسفی و جملات قصار زیبا (5) 0 81 faranak
اس ام اس خاطره های عاشقانه و غمگین 0 90 faranak
Hadi بازدید : 0 پنجشنبه 03 بهمن 1392 نظرات (0)

 

5.2


سلامی دوباره خدمت دوستان

بسیاری از دوستان در پیدا کردن CDMA یا GSM بودن دیوایس خود مشکل دارند

سایت اپل هم لیست دقیقی قرار نداده بسیاری از دیوایس ها معلوم نیست چه مدلی هستن برای مثل شما به آیپد ۴ نگاه کنید


http://appleapps.ir/wp-content/uploads/2014/01/iPad-gsm.jpg



پس بدون مقدمه به سراغ آموزش می رویم:

ابتدا نرم افزار آیتولز را دانلود کنید و واردش شوید و به صفحه دیوایس خود برید و بعد روی گزینه View Details کلیک کنید


http://appleapps.ir/wp-content/uploads/2014/01/deatails.png



حالا پنجره جدیدی براتون باز میشه در اون دنبال بخش ProductType بگردید و ببینید جلوش چی نوشته برای مثال برای من نوشته
IPhone 5.2


http://appleapps.ir/wp-content/uploads/2014/01/5.2.png



حالا وارد سایت اپل اپس بخش دانلود فریمور مربوطه برید و دو مدل آیفون ۵ رو پیدا کنید(اگر مدل دیگه ای دارید دنبال مثلا ۵s بگردید)

روی یکیشون کلیک میکنیم و به قسمت اسمشون نگاه میکنیم نوشته IPhone 5.1 پس این مال ما نیست


http://appleapps.ir/wp-content/uploads/2014/01/down-5.1.png



رو بعدی کلیک میکنیم نوشته IPhone 5.2 پس این مال ما هست و دانلودش میکنیم بدون این که نگران تموم شدن حجم اینترنت و دانلود اشتباهی باشیم


http://appleapps.ir/wp-content/uploads/2014/01/r6rusr5.png

 

خب امیدوارم لذت برده باشید



  • پسورد فایل فشرده : www.appleapps.ir

آموزش نصب برنامه های کرک شده بر روی دستگاه جلبریک شده توسط نرم افزار آیتونز




Hadi بازدید : 0 پنجشنبه 03 بهمن 1392 نظرات (0)

آموزش ساخت Apple ID برای کاربران ایرانی


Apple ID Apple ID

    محدودیت‌های نرم‌افزاری روز به روز برای کاربران ایرانی سخت‌تر و آزاردهنده‌تر می‌شود به تازگی اپل تغییرات تازه‌ای را در نسخه جدید iTunes خود اعمال کرده که کار را برای کاربران ایرانی مشکل‌تر از پیش می‌کند و ساخت اکانت Apple ID که نیاز اولیه و ضروری برای استفاده از سرویس‌های اپل است در آن محدود شده است. پس اگر شما هم در ساخت اکانت اپل با مشکل مواجه شده‌اید خواندن مقاله را ادامه دهید.

    از حدود ۲ ماه پیش که مشکل ساخت اکانت اپل به وجود آمد زومیت تمام تلاش خود را برای یافتن راه‌حل رفع این محدودیت بکار گرفت که نتیجه آن بصورت مختصر در این مقاله ارائه می‌شود. اگر آیفون، آیپد و یا آیپاد تاچ دارید برای نصب نرم‌افزارها، دسترسی به سرویس ابری iCloud و اتصال به iTunes به یک اکانت Apple ID دارید.

    اگر iTunes شما نسخه بالاتر از 10.3 باشد ممکن است هنگام ساخت Apple ID با این پیغام مواجه شوید:

    Please contact iTunes support to complete this transaction.

    حتی اگر iTunes نسخه قدیمی داشته باشید و آن را ارتقاع دهید باز هم با این پیغام مواجه خواهید شد. در این حالت اگر نسخه قبلی را نیز مجددا برروی کامپیوتر خود نصب کنید باز هم مشکل مرتفع نمی‌شود.

    تماس‌های مکرر زومیت با تیم پشتیبانی iTunes اپل نیز به جواب‌های بی‌ربط اپل در مورد این مشکل پاسخ داده شد و در نهایت نیز بی‌نتیجه ماند.

    اما پس از انتشار نسخه 10.6.1 iTunes ما با ناامیدی تمام نسبت به نصب آن برروی کامپیوترهای مختلف و آزمایش ساخت اکانت اپل اقدام کردیم و خوشبختانه در اولین کامپیوتر ساخت اکانت بدون مشکل صورت پذیرفت. اما متاسفانه برروی کامپیوتر دوم باز هم با همان پیغام خطا روبرو شدیم. پس ابتدا iTunes خود را به آخرین نسخه ارتقاء داده و سپس مراحل ساخت اکانت Apple ID که در ادامه همین مقاله آماده است را طی نمایید.

    اما اگر پس از ارتقاء iTunes بازهم با همان پیغام کذایی بالا روبرو شدید نگران نباشید راه حل دیگر این است که روی سیستم‌عاملی که اصلا iTunes تابه حال برروی آن نصب نشده، نسخه iTunes 10.3.1 را نصب کرده و سپس نسبت به ساخت اکانت خود اقدام کنید. این بدین معناست که یا باید سیستم‌عامل ویندوز خود را از نو نصب کنید و یا اینکه از سیستم‌عامل‌های Live که از روی سی‌دی و یا حافظه فلش اجرا می‌شوند، استفاده نمایید. توجه داشته باشید که اگر نسخه‌های بالاتر iTunes را برروی کامپیوتر خود داشته باشید با نصب نسخه پایین‌تر مشکل شما حل نخواهد شد و حتما باید iTunes را روی سیستمی  نصب کنید که تا به حال این برنامه برروی آن نصب نشده باشد!

    حال اگر با انجام دو مورد فوق باز با بدشانسی روبرو شدید و پیغام خطای ذکر شده را دریافت کردید ناامید نشوید زومیت در کنار شماست!  با تکمیل فرم زیر در اسرع وقت نسبت به ساخت اکانت و ارسال آن به پست الکترونیکی‌تان اقدام خواهیم کرد: (لطفا برای ساخت و آماده شدن اکانت خود کمی صبر کنید)

    { BreezingForms : AppleIDRequestForm }

    مراحل ساخت اکانت Apple ID

    پیش از شروع مراحل ساخت اکانت توجه داشته باشید که باید iTunes 10.3.1 یا قدیمی‌تر را برروی کامپیوتر خود نصب کرده باشید در غیراینصورت با پیغام خطا مواجه خواهید شد. همچنین باید IP آدرس اینترنتی خود را تغییر دهید تا اپل متوجه نشود که شما از ایران به iTunes متصل شده‌اید برای این کار نیز باید برروی کامیپوتر خود از VPN و یا سرویس‌های مشابه استفاده کنید تا IP شما تغییر کند. سپس می‌توانید مراحل نصب را دنبال نمایید:

    لازم به ذکر است که مراحل ساخت اکانت با آنچه پیشتر در مقاله "آموزش قدم به قدم استفاده از iPhone - نصب iTunes و ساخت اكانت برای گوشی " آموزش دادیم تفاوت خاصی نکرده است.

    مرحله اول:

    آی‌تیونز را اجرا نموده و سپس از ستون سمت چپ گزینه iTunes Store را انتخاب کنید، سپس از طریق کادر جستجو در گوشه راست بالای برنامه عبارت Free App یا Free Game را جستجو کنید. پس از آن از لیست نرم‌افزار و یا بازی‌های لیست شده یکی از آنهایی که دکمه Free در مقابلش وجود دارد را انتخاب کنید.

    itunes account 01

    مرحله دوم:

    در این مرحله از شما درخواست می‌شود که در iTunes لاگین کرده و یا اکانت جدید بسازید، روی دکمه Create Apple ID کلیک کنید:

    itunes account 02

    سپس صفحه خوش‌آمد گویی نمایش داده می‌شود، برای ادامه کار برروی Continue کلیک کنید:

    itunes account 03

    مرحله سوم

    در این مرحله قوانین و مقررات و شرایط استفاده از سرویس‌های اپل نمایش داده می‌شود صفحه را به پایین اسکرول کرده سپس گزینه I have read and agree to these terms and conditions را انتخاب نموده و برروی دکمه Agree کلیک کنید:

    itunes account 04

    مرحله چهارم

    در این مرحله مشخصات خود را با دقت وارد نمایید. آدرس ایمیل می‌بایست معتبر باشد در غیراینصورت نامه فعال‌سازی اکانت اپل که به ایمیل شما ارسال خواهد شد را دریافت نخواهید کرد. رمز عبور انتخابی نیز که می‌بایست در کادر Password و Verfiy Password بصورت یکسان تکرار شود، باید پیچیده باشد یعنی در انتخاب رمز خود باید از حروف کوچک و بزرگ بعلاوه اعداد و کارکترهای خاص استفاده نمایید به عنوان مثال رمز عبور شما می‌بایست چنین باشد: M7652jack#

    در قسمت Security Question نیز باید یک سوال را انتخاب نموده و یک پاسخ نیز برای آن وارد کنید. این پرسش و پاسخ‌ها زمانی به کار شما خواهد آمد که رمز عبور اکانت اپل خود را فراموش کرده باشید. پس سعی کنید جواب‌های منطقی را انتخاب کنید.

    به شما پیشنهاد می‌کنیم تا در قسمت Rescue Email Address نیز یک ایمیل معتبر وارد کنید تا در صورت فراموش شدن رمز عبور از طریق آن بتوانید رمز خود را بازیابی کنید. در نهایت تاریخ تولد خود را وارد کنید. در این قسمت نیازی نیست به خود سخت بگیرید اگر تاریخ تولد خود را به میلادی نمی دانید یک تاریخ تولد غیرواقعی را وارد کنید. و برروی دکمه Continue کلیک کنید.

    itunes account 05

    مرحله پنجم

    در این مرحله نیز باید اطلاعات را با دقت وارد نمایید. اطلاعات مربوط به شماره تلفن، آدرس، کدپستی و غیره می‌بایست با یکدیگر هم‌خوانی داشته باشند. برای پر کردن این اطلاعات دو راه پیش‌رو دارید یا از بالای کار نمایش داده شده برروی select a countery or region کلیک کرده و کشور را به United States تغییر دهید و اطلاعاتی که ما در ادامه به شما پیشنهاد می‌دهیم را برای آدرس و کدپستی و غیره وارد کنید و یا از روش دوم عمل کرده و آدرس مرتبط با IP خود را تولید کرده و از آن استفاده کنید.

    مرحله ۵ - روش ۱:

    از بالای صفحه کشور United States را انتخاب نموده و برروی دکمه Change کلیک کنید. در این حالت مجددا تایید قوانین و مقررات درخواست می‌شود، پس از آن مجددا به همین صفحه باز می‌گردید:

    itunes account 06

    حالا که کشور برروی United States تنظیم شده ابتدا Payment Type را برروی None تنظیم نموده و سپس نام و نام خانودگی و جنسیت خود را به ترتیب در کادرهای Name و Lastname وارد کنید. سپس باقی مقادیر را براساس موارد زیر وارد کنید.

    • Street: 1 Infinite loop
    • City: CUPERNITO
    • Province: CA
    • Zipcode: 95014-2083
    • Tel: 031 1298567

    itunes account 07

    سپس برروی دکمه Create Apple ID کلیک کنید اگر بخت با شما یار باشد ساخت اکانت Apple ID به پایان رسیده است.

    مرحله ۵ - روش ۲

    اپل ساختار کنترل آدرس را تغییر داده و آدرس‌های غیر معتبر ساخته شده توسط سرویس‌های همچون Fakenamegenerator را تشخیص می‌دهد پس فقط از آدرس اعلام شده در مرحله ۵ - ۱ استفاده نمایید.

     

    در روش دوم شما کشور را به United States تغییر نمی‌دهید و در عوض اطلاعات پستی منطبق بر کشور پیش‌فرض را وارد می‌کنید. (این کشور براساس آدرس IP اینترنتی شما تشخیص داده می‌شود به عنوان مثال اگر سرور VPNایی که به آن وصل شده باشید در کانادا قرار داشته باشد کشور کانادا بصورت پیش‌فرض انتخاب می‌شود)

     

    برای دست آوردن اطلاعات منطبق با کشور انتخاب شده از وب سایت fakenamegenerator استفاده نمایید در این وب سایت می‌توانید کشور مورد نظر خود را انتخاب کنید تا اطلاعات پستی و شماره تلفن برایتان تولید شود اطلاعاتی که به آن نیاز دارید در تصویر پایین مشخص شده‌اند، اطلاعات را در فیلدهای درخواستی iTunes کپی کنید:

     

     itunes account 08

    Hadi بازدید : 0 چهارشنبه 02 بهمن 1392 نظرات (0)

     

     

    لبه تاریکی: فیشینگ و ضد فیشینگ‌واژه <فیشینگ> به معنی حقه‌بازی از طریق ارسال ایمیل‌های فریبنده و برپاكردن سایت‌های قلابی و گول‌زننده به قصد ربودن اطلاعات باارزش كاربر مانند رمزعبور، شماره كارت اعتباری و مشخصات فردی است. كلمه Phishing در زبان انگلیسی نیز یك واژه جدید است كه برخی آن را مخفف عبارت Password Harvesting Fishing (شكار كردن رمزعبور كاربر از طریق یك طعمه) و برخی دیگر آن را استعاره‌ای از كلمه Fishing (ماهیگیری) تعبیر كرده‌اند. سازندگان این واژه كوشیده‌اند با جایگزین كردن Ph به جای F مفهوم فریفتن را به مخاطب القا كنند. این عمل مجرمانه جدید در شبكه اینترنت می‌رود كه به یك پدیده و معضل گسترده تبدیل شود. مقاله‌ای با استفاده از اطلاعات سایت گروه مبارزه با فیشینگ تهیه‌كرده‌ام. این مطلب را بخوانید و مواظب باشید گول نخورید!
    ● كلیك و بعد ...
    نامه با فرمتی صددرصد شبیه فرمت سایت PayPal (سایت معروف مبادله پول میان كاربرانی كه كارت اعتباری دارند) طراحی شده است. در ابتدای نامه با لحنی متین و ظاهرا منطقی توضیح داده شده كه به دلیل نقص فنی بعضی از سرورهای سایت PayPal ، اطلاعات برخی كاربران دچار خرابی و نقص شده و نامه از كاربر می‌خواهد با كلیك كردن روی لینك ضمیمه، نامه كنترل كند كه آیا او جزو كاربرانی است كه اطلاعاتش در اثر این حادثه آسیب دید است یا نه. در انتهای نامه در یادداشتی تحت عنوان <از رمزعبور خود محافظت كنید> اكیداً به كاربر توصیه شده است از دادن رمزعبور خود به دیگران بپرهیزد و به او هشدار داده شده كه اگر سایتی یا فردی از شما رمزعبور خواست، به هیچ عنوان درخواست او را اجابت نكنید و فقط و فقط داخل سایت PayPal عمل ورود نام كاربری و رمزعبور را انجام دهید.
    این نامه خودش جعلی است و اگر به آن لینك مراجعه كنید اطلاعاتتان برباد خواهد رفت ! اگر خوب به لینك موجود در نامه نگاه كنید مشاهده خواهید كرد كه در این لینك دقیقاً از آدرس سایت واقعی PayPal استفاده شده است. پس حقه‌ كار كجاست؟ حقه‌اش این است كه متن یك لینك می‌تواند متفاوت از خود آن لینك باشد. مثلا عبارت <اینجا را كلیك كنید> ممكن است به آدرس www.fishingfishing.com مرتبط شده باشد.
    اما عبارت www.yahoo.com نیز می‌تواند به همان آدرس مرتبط شده باشد! اگر قبل از كلیك كردن روی یك لینك به آدرس واقعی پشت لینك (كه در پایین صفحه مرورگر یا بالای آن به نمایش در‌می‌آید) دقت كنید، موضوع را متوجه خواهید شد. من خودم چند وقت پیش ایمیلی از همین نوع دریافت كردم كه خوشبختانه به صورت تصادفی متوجه شدم آدرس سایت موجود در آن www.yah۰o.com و نه www.yahoo.com است (به جای حرف o از عدد صفر استفاده شده بود). اخیرا در یك مورد مشابه، یكی از همكارانم در ماهنامه شبكه نامه‌ای به ظاهر از طرف سایت اوركات (www.orkut.com) دریافت كرده بود مبنی بر این‌كه یك نفر در اوركات به نام فلانی شما را به لیست دوستان خود اضافه كرده است ، برای تأیید او <اینجا را كلیك كنید>.
    ولی بعداً متوجه شده بود كه آدرس سایت واقعی سایت مذكور www.۰rkut.com بوده است!
    نكته جالب این است كه گاهی اوقات برای بیشتر گول زدن كاربر به او هشدار داده می‌شود كه گول فریبكاران را نخورد! این روش نسبتاً تازه در فریب دادن آدم‌ها را شاید بتوان محصول افزایش سطح تحصیلات دزدان عصر جدید دانست!
    یا آن را نوعی مهندسی اجتماعی محسوب نمود. این بی‌شباهت به رفتار برخی گدایان جدید شهر تهران و دیگر شهرهای بزرگ ایران نیست كه وقتی به یك عابر می‌رسند با صد ترفند می‌خواهند او را قانع كنند كه گدا نیستند بلكه شهروند محترمی هستند كه تصادفاً كیف پولشان را جا گذاشته‌اند و برای مراجعت به منزل نیاز به كمی پول دارند. ایده اصلی پشت حقه فیشینگ این است كه <یك دروغ هرچقدر هم كه مزخرف یا بی‌ربط باشد، بالا‡خره آدم‌های ساده لوحی پیدا خواهند شد كه آن را باور كنند!> واژه فیشینگ استعاره‌ای است از قلاب و طعمه ماهیگیری. وقتی آن را به آب می‌اندازید، سرانجام كسی پیدا خواهد شد كه به دام آن بیفتد.
    كاری كه فیشرها انجام می‌دهند این است كه نام، لوگو، سایت وب و به طور كلی <اعتبار> موسسات و شركت‌های معتبر و خوش‌نام را می‌ربایند. خود را به جای آنان جا می‌زنند و از این طریق اطلاعات ذی‌قیمت كاربران ساده‌لوح را می‌ربایند. آمارها نشان می‌دهد كه ۵ درصد از كاربرانی كه در معرض حملات فیشرها قرارمی‌گیرند، سرانجام فریب می‌خورند و آنچه را كه نباید انجام دهند، انجام می‌دهند. نتیجه چیست؟ به سرقت رفتن هویت دیجیتالی، اطلاعات حساس و مهم شخصی و خصوصی و غالبا زیان مالی فرد قربانی و البته پشیمانی...
    ● لطفا اینجا را كلیك كنید !
    آمارها نشان می‌دهند كه حجم حملات نوع فیشینگ در اینترنت به حدود دو هزار حمله در ماه رسیده است. این میزان، در مقایسه با حجم نامه‌های ناخواسته (Spam) در شبكه اینترنت هنوز زیاد نیست ولی همین مقدار نیز قابل توجه و نگران‌كننده است. روند رو به رشد فیشینگ نشان می‌دهد كه این پدیده هر ماه حدود ۵۰ درصد رشد می‌كند. تقریبا ۹۵ درصد حملات فیشینگ از طریق ارسال ایمیل‌ از طرف آدرس‌های غیر واقعی انجام می‌شود.
    تعداد اندكی از این ایمیل‌ها نیز از سوی آدرس‌هایی ارسال می‌شوند كه از ترفندهای روانشناسی برای گول زدن افراد استفاده كرده اند. مثلاً ممكن است دارنده یك كارت اعتباری، نامه‌ای از طرف آدرس supportverify-visa.com دریافت كند. در حقیقت این یك آدرس معتبر متعلق به Visa نیست بلكه ظاهرش شبیه آن است. گاهی اوقات نیز از آدرس‌های جعلی منتسب به سایت‌های وب معروف استفاده می‌شود. مثلا برای ربودن رمزعبور كاربران یاهو ممكن است از یك آدرس غیرواقعی مثل billingdepartment@yahoo.com استفاده شود تا كاربران ساده لوح را به واردكردن رمزعبور خود در سایت یاهو ترغیب كند.
    آمارها همچنین نشان می‌دهند كه مبدا ۳۵ درصد حملات فیشینگ، سایت‌هایی است كه در كشور آمریكا میزبانی می‌شوند و كشورهای كره‌جنوبی، چین، روسیه و انگلستان در رتبه‌های بعدی سرچشمه فیشینگ در اینترنت قراردارند. نكته جالب‌تر این‌كه قربانیان اصلی این حملات نیز این روزها سایت‌های آمریكایی، به‌خصوص بانك‌های معروف این كشور هستند. تقریبا ۳۵ درصد حملات فیشرها متوجه بانك Citibank است. ظاهرا این بانك مشهور طعمه لذیذی برای صیادان فریبكار دنیای فیشینگ است. سایت‌های متعلق به موسسات مالی، علی‌الخصوص بانك‌های خوش‌نام، هدف اصلی فیشرها هستند. طی ماه‌های اخیر سایت‌های eBay ،Paypal ، AOL و US Bank از دیگر اهداف اصلی این حملات بوده‌اند.
    نكته جالب دیگر در ارتباط با حملات فیشینگ این است كه بر اساس آمار گروه مبارزه با فیشینگ، طی دو ماه ژوئن و جولای ۲۰۰۴ طول عمر هر حمله فیشینگ از دو نیم روز به ۶ روز رسیده است. این مدت زمان مربوط به طول بازه زمانی است كه یك سایت قلابی برای انجام حملات فیشینگ استفاده می‌كند. معنای این افزایش طول عمر این است كه به نسبت گذشته، شهامت فیشرها بیشتر شده است.
    آن‌ها در ابتدای پیدایش این سبك جدید حقه‌بازی، بسیار ترسو بودند و می‌كوشیدند مرتباً سایت‌های مبدا حملات فیشینگ خود را تغییر دهند تا ردپایی از آن‌ها باقی نماند. اما گویا به تدریج متوجه شدند كه با مردمی سروكار دارند كه از آنچه فكر می‌كردند ساده‌لوح‌ترند و بنابراین شهامتشان بیشتر شده و اكنون متوسط طول عمر هر حمله به نزدیك یك هفته و ركورد طولانی‌ترین حمله فیشینگ به ۳۱ روز رسیده است (به زبان دیگر سایت جعلی مرتبط با این حمله به‌طور۳۱ روز پیوسته آن‌لاین بوده است).
    ● آناتومی یك حمله فیشینگ
    در اكثر موارد، اطلاعاتی كه از طریق حملات فیشینگ از كاربران قربانی جمع‌آوری می‌شود، داخل سایت وبی كه برای فریب دادن كاربر برپا شده ذخیره می‌گردد و تعداد اندكی از فیشرها از مكانیزم‌های پیشرفته‌تری برای ارسال خودكار اطلاعات جمع‌آوری شده به سمت آدرس ایمیل فیشر (یا سایت وب اصلی متعلق به او) استفاده می‌كنند.
    بنابراین وقتی كه یك كاربر فریب می‌خورد و روی لینكی كه داخل ایمیل قلابی قرار دارد كلیك می‌كند، اطلاعاتی كه از طریق فرم‌های گول زننده در داخل سایت جعلی جمعآوری می‌شود، همانجا ذخیره می‌شود. پلیس و نیروی‌های امنیتی می‌توانند بعدا از طریق دنبال كردن رد كسانی كه داخل آن سایت Login كرده‌اند به هویت فیشرهای پشت یك حمله پی‌ببرند. بنابراین یافتن این گروه از مجرمان فضای سایبر برای نیروهای متخصص پلیس كار چندان دشواری نیست. دست‌كم تا موقعی كه تكنیك‌های پیشرفته‌تری برای این نوع حقه‌بازی ابداع نشده‌است، اوضاع چنین است.
    در یكی از مواردی كه گروه مبارزه با فیشینگ ردیابی كرده‌ است، مشخص شده كه مهاجم یا مهاجمین ابتدا چند سایت معمولی یا سرور‌هایی كه از طریق اینترنت قابل دسترسی هستند را یافته و پس از پیدا كردن نقطه ضعف یا رخنه امنیتی موجود در آن سرورها، یك نرم‌افزار وب سرور كوچك به درون آن سرور فرستاده‌اند.
    در این مورد خاص، گویا از طریق فرامینTCP/IP معلوم شده كه نرم‌افزار مذكور خود را با نام SHS (شاید مخفف Small HTTP Server) معرفی كرده است. بنابراین نكته مهمی كه عموم مردم باید درباره پیامد‌های این نوع حملات بدانند این است كه نه تنها كاربران فریب می‌خورند، بلكه گاهی اوقات صاحبان سایت‌ها و سرورهایی كه دارای رخنه امنیتی هستند و خود نسبت به وجود این رخنه امنیتی آگاه نیستند نیز به نوعی قربانی این حملات محسوب می‌شوند. زیرا از سایت آنان ، بدون اینكه خود بدانند، برای برپا كردن سایت‌های جعلی استفاده شده است.
     
    بهروز نوعی پور
     
     

    تعداد صفحات : 134

    درباره ما
    ارایه جدیدترین آموزش ها ترفندها نرم افزارها و...مربوط به سایر شبکه های اجتماعی مانند نامد نیمباز واتس اپ موزات و...نرم افزارهای کاربردی ،مدیریتی ،گرافیکی ،مهندسی،برنامه نویسی و...،پیامکسرا ،مرکز تصاویر ،قالب سایت و ویلاگ ،اخبار روز جهان و ایران ،افزایش بازدید سایت و وبلاگ,رتبه الکسا
    اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آرشیو
    نظرسنجی
    به سایت ما چه امتیازی میدهید؟
    آپلودرها


    آمار سایت
  • کل مطالب : 402
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 74
  • آی پی امروز : 34
  • آی پی دیروز : 47
  • بازدید امروز : 47
  • باردید دیروز : 58
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 456
  • بازدید ماه : 1,554
  • بازدید سال : 8,533
  • بازدید کلی : 94,218